Espoo is the western neighbour of Helsinki, the capital of Finland. HRC is a graffiti crew formed in Espoo in 1990. They were a strong and visible part of the scenery of Espoo during the whole decade.

This is a story about this tight group of friends, told by them and their friends. At the same time it serves a glance to the early stages of graffiti in Espoo.

1990-luvulla oli miltei mahdotonta olla näkemättä HRC-lyhennettä tai sen jäsenten nimimerkkejä Espoon katukuvassa. Vuosituhannen vaihteessa nämä jäljet hiljalleen katosivat. Kirja kertoo HRC:n, graffitien maalaamiseen keskittyneen espoolaisporukan, syntytarinan ja sen taipaleesta läpi 1990-luvun. Se kertoo nuorista ylä-asteikäisistä aloittelijoista jotka kasvoivat nopeasti täysiverisiksi graffitimaalareiksi joita yhdisti palava intohimo valitsemaansa taiteenlajiin…

Ja yhdistää edelleen.

Kirjan toinen painos on kirjoitettu englanniksi ja se sisältää lähes tuplaten sivuja verrattuna ykköspainokseen. Mukana on myös uusi kappale Espoon graffitin historiasta sekä uusia haastatteluja ja paljon uusia kuvia (vanhoista maalauksista).